Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Radionica „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“

Radionica „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“

 

 

U Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ danas se održava informativna radionica Ministarstva turizma o natječaju „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“ za koji su osigurana sredstva iz Europskog socijalnog fonda.

 

Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima kako bi se pobliže upoznali sciljevima i kriterijima natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata.


Radionici su nazočili zamjenik gradonačelnika grada Šibenika Danijel Mileta i pročelnik UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Matija Bumbak te direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole koje je uvodno pozdravila pomoćnica ministra Olivera Shejbal.

 

Projekte na natječaj Ministarstva turizma mogu prijaviti ustanove za obrazovanje odraslih i udruge koje djeluju u sektoru turizma i/ili ugostiteljstva uz obvezno partnerstvo. Partneri mogu biti ustanove za obrazovanje odraslih, udruge, poslodavci/gospodarski subjekti (trgovačko društvo, obrt, zadruga, trgovac pojedinac, javna ustanova), regionalni ili područni uredi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.


Ukupna financijska alokacija u okviru ovog Poziva iznosi  31.500.000,00 kn, od čega je 85 posto sredstava osigurano iz Europskog socijalnog fonda, a 15 posto iz Državnog proračuna. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 500.000,00 kuna, dok je najviši iznos koji se može dodijeliti pojedinom projektu 2.000.000,00 kuna, a intenzitet potpore iznosi 100% prihvatljivih troškova.

 

Poziv će biti otvoren 60 dana od dana objave natječaja, odnosno od 1.3.2017. do 3.5.2017

 

Detaljne informacije o objavljenom Pozivu i informativnim o radionicama, dostupne su na internetskim stranicama www.mint.hr ,  www.strukturnifondovi.hr i  www.esf.hr .

  Objavljeno: 22.03.2017, 10:39h