Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Radionica "Upravljanje projektima" u iNavisu

Radionica "Upravljanje projektima" u iNavisu

 

 

U četvrtak, 15. studenoga u iNavis centru u Šibeniku održava se poslovna radionica na temu Upravljanje projektima. Radionica počinje u 9 sati, a namijenjena je svima koji žele obogatiti svoje znanje iz područja projektnog menadžmenta.

Što je projekt, kako definirati, započeti i planirati projekt unutar određenog budžeta i zadanog vremenskog okvira, te kako izvještavati napredovanje projekta po fazama, neke su od tema radionice koju će ovog četvrtka u iNavisu održati Magnus Stendal, konzultant iz norveške tvrtke Leiv Eiriksson Nyskaping.

Magnus Stendal predavač je s dugogodišnjim iskustvom rada u jednoj od najvećih norveških tvrtki za uzgoj, te prodaju ribe i opreme za uzgoj ribe u sektoru marketinga i upravljanju projektima. Osim osnova o upravljanju projektima, polaznike će uputiti i na to kako provoditi projekt po fazama sukladno projektnom planu, kako postići rezultate unutar zadanih financijskih i vremenskih okvira, te kako se nositi s odstupanjima. Radionica će se bazirati na konkretnim primjerima projekta osnivanja ribogojilišta i primjeru marketinškog plasmana na tržište proizvoda iz sektora ribarstva.

Radionice u organizaciji iNavis centra otvorenog su tipa i sudjelovanje je besplatno uz obveznu prethodnu najavu dolaska obzirom na ograničen broj sjedećih mjesta.

U prvoj polovici prosinca iNavis najavljuje još dvije radionice na teme “Kako privući investitore – kako razmišlja investitor” koju će održati Jan Erik iz norveške tvrtke LEN, te „Gospodarsko upravljanje“.

  Objavljeno: 13.11.2012, 11:50h