Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Raslina pobjednici Jadranskih igara u Šibeniku

Raslina pobjednici Jadranskih igara u Šibeniku

 

 

U subotu 18. srpnja Jadranske igre stigle su u Šibenik na plažu Banj, gdje su se održale još jedne kvalifikacije šeste sezone igara. Organizatori ove manifestacije bili su Turistička zajednica grada Šibenika i agencija Adria events, a na igrama je nastupilo šest ekipa iz Šibenika i okolice. Pobjedu je u napetom finišu izborila ekipa Raslina, koja se ujedno plasirala u polufinale igara na Murteru.

Ekipe Gradska četvrt Šubićevac (Šibenik), Zaton (Šibenik), Zlarin (Šibenik), Raslina (Šibenik), Krapanj Brodarica (Šibenik) i Crnica (Šibenik) snage su odmjerili u igrama mošarka, leteći vaterpolo, ribarske kašete, utrka magaraca i potezanje konopa.

Od samog je početka bilo napeto i zanimljivo, a pobjedu je u samom finišu s ukupno 40 bodova ostvarila ekipa Raslina koja će predstavljati Šibenik u polufinalu ovogodišnjih Jadranskih igara na Murteru 17. kolovoza. Drugoplasirana je sa 37 bodova bila ekipa Gradska četvrt Šubićevac, a trećeplasirana sa 37 bodova ekipa Zaton.

Kao uvertira Jadranskim igrama, i ove se godine u popodnevnim satima održao beach rugby turnir na kojem su nastupale ekipe iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Našim domaćinima u Šibeniku zahvaljujemo na gostoprimstvu, a karavana ide dalje. Iduća stanica su Jadranske igre Junior u Bibinju u nedjelju 19. srpnja gdje se igramo s našim najmlađim Jadranašima. Dragim ekipama iz Šibenika zahvaljujemo na sudjelovanju te se s njima družimo i dogodine na još jednom spektakularnom natjecanju na plaži Banj...

  Objavljeno: 20.07.2015, 11:33h