Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Raspored zadnjeg tjedna Adventure, TBF u podne na Novu godinu

Raspored zadnjeg tjedna Adventure, TBF u podne na Novu godinu

 

 

Šibenska Adventura je ušla u posljednji tjedan svog "cijepi se najboljom zabavom" programa, a Adventuriste očekuje još plesa, blagdanskih delicija i toplih pića!

Srijeda

U zadnju srijedu u 2021. godini stiže Disco Gimnazija. Soundtrack uz koji su odrastale generacije Šibenčana u Parkiću od 20 sati puštaju članovi udruge Disco gimnazija i vode nas u dobra stara vremena. Kako i sami kažu, potaknuti su entuzijazmom, žarom i željom da ne zaboravimo i oživimo lijepe i bezbrižne dane.

Četvrtak

Svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Šibenika za 2021. godinu održat će se 30. prosinca u 12 sati u perivoju Roberta Visianija. Nakon višegodišnje organizacije ove prestižne manifestacije u kulturnim ustanovama grada Šibenika odlučeno je da se ovogodišnje izdanje svečanosti proglašenja najboljih sportaša grada Šibenika u 2021. godini održi u perivoju Roberta Visianija i to za vrijeme održavanja Adventure.

"Šibenski bonobo" je toliko dobar da su njegov "kratki set" s kojim se trebao predstaviti prošlog tjedna, prebacili na ovaj tjedan kako bi dobili Fikcio Monger full set. Svestrani glazbenik Mirko Rak upravo je nominiran za nagradu Elector u kategoriji najboljeg house singla, a zašto je toliko cijenjen, poslušajte u četvrtak od 20 sati.

Petak

Na Silvestrovo u podne stiže mlada i vesela glazbena ekipa iz Šibenika čiji je glavni interes uvijek, ali baš uvijek, napraviti najbolju zabavu na svijetu.Grupa "Dišpet" je spremna na sve pa s Adventure javljaju da ne mogu sa sigurnošću reći kako će to izgledati i kad ćete stići doma.

Navečer vas u Parkiću, kao i svakog dana od 17 sati do kraja, očekuje DJ Kraljeva straža!

Subota

Neno Belan je, na žalost, morao otkazati koncert, ali to ne znači da se nećemo njihati, grliti, plesati i skakati, koliko mamurluk dozvoli, jer točno u podne nam stiže TBF.

Fantastična, Grad spava, Genije, Uvik kontra, Sa mog prozora…Uz popularne TBF-ovce uvijek se vežu fantastična atmosfera i dobar provod.

Zero waste i covid potvrde

Adventura je, sad je to već sigurno, najbolji adventski sajam na obali i jedan od najboljih u Hrvatskoj, prvi sa "zero waste" predznakom. Papirnate čaše su prošlost, a u budućnost ulazimo s višekratnim i razgradivim čašama koje se mogu preuzeti na svim kućicama, ali poželjni su potići koje možete ponijeti od kuće i svoje kuhano vino ili bilo što drugo kuhano ili nekuhano piti iz vlastite čase!

Covid-potvrde za ulazak u Parkić nisu potrebne, ali iz Stožera upozoravaju da se na dane kad su koncerti nose maske, barem dok ne jedete ili ne pijete!

  Objavljeno: 28.12.2021, 13:37h