Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Raznolik program iduća dva dana u knjižnici

Raznolik program iduća dva dana u knjižnici

 

 

Danas, 21. sudenoga 2016. u 18 sati u Knjižnici će biti predstavljena Betinska pismarica, zbirka pjesama s otoka Murtera. Pjesmaricu će predstaviti Silvija Čurić, prof., koja će ujedno voditi program, Matija Kapov i Silvio Tomas, članovi KUD-a Zora, i Marinka Fržop, predsjednica KUD-a Zora. Gosti su Dinko Škevin, pjesnik, Nenad Milin, koreograf i umjetnički voditelj, i Kate Šikić Čubrić, etnolog. Predstavljanje organizira Kulturno-umjetničko društvo Zora iz Betine.

U utorak, 22. studenoga u 12 sati u Knjižnici će biti predstavljena knjiga Bioraznolikost šuma u Nacionalnom parku “Krka” : tematski edukacijski vodič, objavljena, kao sedma u nizu Biološka raznolikost rijeke Krke, u listopadu 2016. u nakladi Javne ustanove “Nacionalni park Krka”. Autori vodiča su Ivan Martinić, Matija Landekić, Drago Marguš, Matija Bakarić i Fabijan Martinić, a predstavit će ga prof. dr. sc. Ivan Martinić i dr. sc. Drago Marguš.

U 19 sati u multimedijskoj dvorani bit će prikazan kratki film Dvije suze, realiziran u sklopu projekta “Vidički tići skakuću Europom”, što ga provode učitelji-mentori Milena Bedrica, Gordana Kokić Badžim, Jelena Pavić, Dolores Terzanović i Zvonko Madunić (voditelj) iz OŠ Vidici. Film će predstaviti učenici Hana Skorin (7.a), Aneta Vranjeka (7.a), Anja Čvrljak (8. b) i Luka Labor (8.a). Projekciju organizira OŠ Vidici.

Početak u 19:00

  Objavljeno: 21.11.2016, 13:46h