Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Reproduktor za slijepe i slabovidne osobe bit će darovan Gradskoj knjižnici

Reproduktor za slijepe i slabovidne osobe bit će darovan Gradskoj knjižnici

 

 

U četvrtak, 15. svibnja 2014. u 10.30 sati  ravnatelj Javne ustanoveNacionalni park Krka Tonči Restović Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ će darovati reproduktor za slijepe i slabovidne osobe, namijenjen njezinim članovima. Sredstva za kupnju reproduktora prikupljena su u humanitarnoj akciji održanoj tijekom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, 23. travnja, kada je JU NP Krka na štandu ispred Knjižnice svoja izdanja prodavala po simboličnoj cijeni. Predaji reproduktora bit će nazočni i predstavnici Udruge slijepih županiješibensko-kninske. 

Slijepe i slabovidne osobe, korisnike knjižnice, za rad na njima namijenjenom računalu redovito obučava Denis Rudić, knjižničar u Znanstvenoj knjižnici Zadar, što financira Lions club Šibenik.

U 18.45 sati u prizemlju Knjižnice bit će otvorena izložba likovnih radova pod naslovom Srca bez ljuske. Izložbu organizira Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac, podružnica „Maslina“ u Bratskom Docu.

U 19 sati u multimedijalnoj dvorani bit će predstavljena knjiga Srce bez ljuske: zbornik literarnih i likovnih radova korisnika, što su je objavili Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac Šibenik, podružnica „Maslina“ Bratski Dolac, i Matica hrvatska Primošten.

  Objavljeno: 14.05.2014, 14:57h