Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Revitalizacija povijesne jezgre

Revitalizacija  povijesne  jezgre

 

 

U Gradskoj knjižnici Jurja  Šižgorića u ponedjeljak 02.prosinca, s početkom u 16,00 sati i u utorak 03.prosinca,  s početkom u 9,00 sati održat će se radionica Revitalizacije povijesne jezgre, a  provodi ju Grad Šibenik.

Dnevni red radionice:

1. Uvodna objašnjenja o projektu JEWEL
2. Definiranje razvojnih potreba - izazovi stanovanja unutar povijesne jezgre
3. Zaključci definiranje razvojnih potreba i projekata

Prijave na tel. 022/431-035 ili na mail vinko.sutlovic@sibenik.hr.

Grad Šibenik je u procesu provedbe projekta JEWEL  čiji je cilj  uspostava modela za revitalizaciju povijesne jezgre.  Projekt je financiran sredstvima Europske unije, u okviru Transnacionalnog programa za jugoistočnu Europu (SEE).

Osnovni cilj ove faze projekta je analiza lokalnih potreba, odnosno definiranje problema  i potencijala  jezgre, s ciljem uspostave razvojnog modela zasnovanog na zadovoljenu zahtjeva kvalitete života stanovnika, razvojnih potencijala i zaštite baštine.

Cilj radionice je definiranje prioritetnih razvojnih potreba, osobito vezanih za kvalitetu života unutar povijesne jezgre.

Namjera niza radionica koje će se održati kroz studeni/prosinac 2013.  je okupiti predstavnike civilnog društva, stanovnika, gospodarstva, društvenih djelatnosti i gradske uprave, kako bi zajedno definirali osnovne poteškoće i razvojne potencijale.

  Objavljeno: 29.11.2013, 08:37h