Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Savjetovanje o nadzoru financiranja političkih aktivnosti (redovnom godišnjem nadzoru) i nadzoru financiranja izborne promidžbe na lokalnim izborima

Savjetovanje o nadzoru financiranja političkih aktivnosti (redovnom godišnjem nadzoru) i nadzoru financiranja izborne promidžbe na lokalnim izborima

 

 

Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske će, u sklopu izvršenja jedne od mjera iz Akcijskog plana za 2015. i 2016. uz Strategiju suzbijanja korupcije Ministarstva pravosuđa, 9. prosinca 2016. u Zadru održati Savjetovanje o nadzoru financiranja političkih aktivnosti (redovnom godišnjem nadzoru) i nadzoru financiranja izborne promidžbe na lokalnim izborima (dalje: Savjetovanje).

 

Ciljana skupina sudionika Savjetovanja su članovi predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave izabrani s liste grupe birača s područja Ličko-senjske, Zadarske i Šibensko-kninske županije i predstavnici političkih stranaka sa sjedištem na području navedenih županija.


Na Savjetovanju će se razmatrati teme koje su od značaja za sudionike Savjetovanja, a odnose se na prava i obveze koje proizlaze iz Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe vezano uz njihovo redovno financiranje, te prava i obveze koje proizlaze iz navedenog Zakona, a odnose se na njihovo potencijalno sudjelovanje na sljedećim redovnim lokalnim izborima 2017.

 

Savjetovanje će se održati

 

9. prosinca 2016. u vremenu od 17:00 do 19:30 sati,

u Zadru, u Velikoj vijećnici Zadarske županije, zgrada Doma županije, Božidara

Petranovića 8


Pozivamo Vas da prisustvujete Savjetovanju uz napomenu da je prisustvovanje Savjetovanju besplatno.

 

Ukoliko ste u mogućnosti prisustvovati Savjetovanju, u privitku Vam dostavljamo prijavnicu koju je potrebno ispuniti i do 23. studenog 2016. dostaviti na adresu elektroničke pošte Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske: dip@,izbori.hr, s naznakom: Savjetovanje - Zadar.

  Objavljeno: 21.11.2016, 13:45h