Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Sedmero novih polaznika stručnog osposobljavanja

Sedmero novih polaznika stručnog osposobljavanja

 

 

Sedmero polaznika stručnog osposobljavanja jutros je potpisalo ugovore s pročelnicima – mentorima - Mirom Lucićem, Matijom Bumbakom i Anom Gojanović-Rakić, u čijim odjelima će se godinu dana obučavati i pripremati za polaganje državnog stručnog ispita.

 

Prilikom potpisivanja ugovora, polaznike je pozdravio gradonačelnik Željko Burić te im poželio da steknu što više praktičnog znanja i novih vještina u okviru struke. „Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas , mlade ljude, posebice u radnom okruženju koje vam daje priliku za osobni rast. Želim vam da kroz stjecanje znanja, svojim radom i ambicijama pomognete u rješavanju svakodnevnih zadataka gradske uprave, te kroz ta iskustva širite vlastite spoznaje- kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Polaznici su  primljeni u sljedeće odjele: Tomislav Pancirov u Ured gradonačelnika, Maja Vukorepa u Upravni odjel za komunalne djelatnosti, te petero polaznika u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj: Zrinka Goreta, Petar Mikuličin, Lorena Grubišić, Nikolina Gracin i Petra Štampalija.

 

U Gradu Šibeniku trenutno se stručno osposobljava 7 polaznika, a zajedno s novih sedmero sveukupno je riječ o 14 polaznika.

 

Ova mjera polaznicima osigurava mjesečnu naknadu u iznosu od 2.400,00 kuna osiguranih u Državnom Proračunu.

 

 

  Objavljeno: 18.04.2016, 11:08h