Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Seminar EU Kultura 2007. – 2013.

Seminar EU Kultura 2007. – 2013.

 

 

U prostorijama Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, u petak, 14. rujna  s početkom u 10:00 sati održat će se seminar na temu programa EU Kultura 2007. – 2013.

Seminar organizira Služba za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture u suradnji s HNK u Šibeniku te Kancelarijom Tačka kulturnog kontakta Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Uz osnovne podatke o programu i načinu sudjelovanja koje će iznijeti Martina Borovac Pečarević, više detalja o ispunjavanju prijavnice, uvjetima sudjelovanja i partnerstvima će reći Lola Joksimović iz Kancelarije Tačke kulturnog kontakta Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Mladen Špehar iz Službe za KKT Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Sudionici će također imati prilike čuti više informacija o dosadašnjem sudjelovanju kako hrvatskih tako i srpskih institucija iz područja kulture u programu Kultura kao i tijek pripreme europskog projekta koji na ovogodišnji, ujedno i posljednji rok, planira prijaviti Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku, a o čemu će govoriti Jasenka Ramljak i Krešimir Kovač iz HNK u Šibeniku.

Svi zainteresirani mogu se javiti i besplatno sudjelovati uz obaveznu prijavu naccp@min-kulture.hr u kojoj je potrebno navesti ime i prezime, instituciju kao i seminar na koji se prijavljujete.

  Objavljeno: 10.09.2012, 10:08h