Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Seminar “Sljedivost u sigurnosti hrane”

Seminar “Sljedivost u sigurnosti hrane”

 

 

Županijska gospodarska komora  Šibenik  u suradnji s Centrom za kvalitetu HGK, Ministarstvom poljoprivrede Upravom za sigurnost hrane i fitosanitarnu politiku i GS1 Croatia – Hrvatskim udruženjem za automatsku identifikaciju, elektroničku razmjenu podataka i upravljanje poslovnim procesima, organizira seminar pod nazivom “Sljedivost u sigurnosti hrane” 7. studenog u 10 sati u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ Šibenik.

 

Seminar je  besplatan, a namijenjen je svim subjektima u poslovanju s hranom i hranom za životinje, te ostalim tvrtkama kojima  je sljedivost važna sastavnica procesa proizvodnje, prerade ili distribucije, kao i  svim ostalim zainteresiranim stranama u kontroli ili nadzoru sljedivosti hrane u prehrambenom lancu.

Na seminaru će biti prezentiran zakonodavni okvir, uloga sljedivosti i sustava brzog uzbunjivanja u RH, postupci opoziva i povlačenja proizvoda s tržišta te   praktična primjena sljedivosti zasnovana na GS1 globalnom sustavu standarda.

 

Predavači na seminaru su Domagoj Bojko iz Ministarstva poljoprivrede Uprave za sigurnost hrane i fitosanitarnu politiku, Slobodan Romac iz  GS1 Croatia – Hrvatskog udruženja za automatsku identifikaciju, elektroničku razmjenu podataka i upravljanje poslovnim procesima a moderator Nevenka Gašparac iz Centra za kvalitetu HGK.

  Objavljeno: 31.10.2012, 08:24h