Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šesto po redu Novogodišnje kupanje na plaži Banj

Šesto po redu Novogodišnje kupanje na plaži Banj

 

 

Jedriličarski klub Val i ove godine, uz podršku Grada Šibenika i gradske Turističke zajednice, poziva Šibenčane i njihove goste na tradicionalno, šesto po redu Novogodišnje kupanje. Mjesto susreta je, dakako, plaža Banj, datum je 1. siječanj 2018., a samo kupanje očekuje se točno u podne.

 

Organizatori očekuju da se ove godine konačno sruši rekord od 22 kupača i jednog psa, koji svake godine ne može odoljeti a da ne skoči u more. Ove smo godine kupačima pripremili i rekvizite iznenađenja, koji su obilježili prošlogodišnju svjetsku turističku sezonu.

 

Kupači će u more ulaziti uz zvukove glazbe iz "Labuđeg jezera" P.I. Čajkovskog, koju će uživo izvoditi Jelena Žaja na violini uz klavirsku pratnju profesorice Mare Sekso.

 

Novogodišnje kupanje u Šibeniku ove je godine posvećeno turističkom uspjehu grada Šibenika, s nadom da će iduća sezona biti još i bolja.

 

- Ovom akcijom JK Val želi pridonijeti razvoju društvenog života i promociji grada. Želimo Šibenik predstaviti svijetu onakvim kakav on i jest: grad na moru, grad srednjovjekovne baštine, grad kulture, grad sporta i grad turizma - izjavio je Zoran Lučić Luca, autor projekta Novogodišnjeg kupanja.

 

JK Val i Zoran Lučić pozivaju građane da u što većem broju, kako to i uostalom već godinama i čine, dođu 1. siječnja 2018. na Banj i na taj način daju potporu ovom tradicionalnom događaju.

 

 

  Objavljeno: 28.12.2017, 08:46h