Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenik domaćin 3. Lean spring summer konferencije

Šibenik domaćin 3. Lean spring summer konferencije

 

 

U Solarisu je danas otvorena 3.  Lean spring summit konferencija koja okuplja poduzeća i institucije koji teže poslovnoj izvrsnosti, digitalizaciji proizvoda, proizvodnje i usluga, te kontinuiranom poboljšavanju procesa i zaposlenika u hrvatskom gospodarstvu i javnoj upravi.

Konferenciji je nazočio gradonačelnik Željko Burić koji je upalio digitalizacijsko svijetlo kojim je simbolično pokrenut  proces digitalizacije industrije, javnog  sektora i javne uprave grada Šibenika i Šibensko-kninske županije. 

Glavna tema 3. Lean spring summita su pametna poduzeća i institucije, a bit će predstavljena originalna hrvatska platforma za tranziciju industrije, kroz predavanje predstavnika javne uprave, industrije i uslužnog sektora.

Konferencija se realizira kroz predavanja predstavnika javne uprave, domaćih i stranih stručnjaka čime će se predstaviti planovi, rezultati i iskustava uspješnih poduzeća i ustanova.

 

Konferenciju podržavaju Ministarstvo gospodarstva,poduzetništva i obrta, Zagrebačka županija, Raifeeisen banka te Fakultet strojarstva i brodogradnje.

  Objavljeno: 01.06.2017, 10:25h