Prigodnim programom na tvrđavi Barone danas je započeo drugi po redu međunarodni gastronomski kongres Chef's Stage. Čak 95 domaćih i stranih chefova, 45 domaćih i stranih novinara i fooedieja iz svih dijelova svijeta sudjelovat će u programu kongresa na atraktivnim lokacijama u Šibeniku, kao što su Galerija sv. Krševana i šibensko kazalište.
Svim sudionicima dobrodošlicu u Šibenik poželio je gradonačelnik Željko Burić te se zahvalio Rudiju Štefanu, vlasniku Pelegrinija, na organizaciji Chef's Stagea i promociji našeg grada.
Kroz zanimljive masterclassove, panel diskusije i šest impresivnih gala večera najbolji kuhari će prezentirati svoja jela te ukazati na važnost održivosti lokalnih namirnica.
Ovogodišnje teme Masterclassa su baklava na Visovcu, pastrva na Krki, a na brodu dnevni ulov i dagnje, dok će se gala večere održati u Pelegriniju, Galeriji sv. Krševana i šibenskom kazalištu.
Na Chef's Stage-u sudjelovat će i trideset vinara, a u Solarisu će se održavati sve radionice i paneli.
Objavljeno: 18.03.2019, 13:18h