Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenik domaćin javnog snimanja emisije „Lijepom našom“

Šibenik domaćin javnog snimanja emisije „Lijepom našom“

 

 

Hrvatska radiotelevizija ponudila je Gradu Šibeniku domaćinstvo i suorganizaciju u smislu tehničke podrške emisije „Lijepom našom“ koju uređuje i vodi Branko Uvodić, a koja bi se emitirala u dva subotnja termina na prvom programu HRT-a u 17,45 sati.

 

Prihvaćajući ponudu, u godini u kojoj se obilježava velika  950. obljetnica od prvog spomena našega grada, Grad Šibenik će biti domaćin javnog snimanja emisije HRT-a „ Lijepom našom“, glazbeno-scenskog spektakla koji će promovirati običaje Šibenika i šibenskog kraja, tradicijsku kulturu, pjesme, plesove, bogatstvo starih nošnji i zanata te prepoznatljiv glazbeni izričaj i prenijeti ga hrvatskoj javnosti.

 

Javno snimanje emisije  bit će upriličeno u sportskoj dvorani Baldekin 09. ožujka 2016.godine s početkom u 19,00 sati, a bit će snimljene dvije emisije u trajanju od 60 minuta uz bogati kulturno-zabavni program s brojnim poznatim glazbenicima s našeg područja.

 

Za publiku je osigurano 1100 mjesta u dvorani Baldekin, a prodaja ulaznica po cijeni od 40 kn kreće od idućeg tjedna u agencijama NIK i CROMOVENS.

 

 

  Objavljeno: 25.02.2016, 10:23h