Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenik postaje prvi grad u Dalmaciji sa sustavom javnih bicikala

Šibenik postaje prvi grad u Dalmaciji sa sustavom javnih bicikala

 

 

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na konferenciju za novinare u četvrtak, 31. srpnja 2014. s početkom u 09.30 sati kod Nextbike stanice na parkingu iznad plaže Banj kada će svečano biti pušten u rad sustav javnih bicikala u našem gradu. Šibenik će se tako pridružiti Zagrebu i kao prvi grad u Dalmaciji s imati navedenu ponudu.

Konferenciji za novinare prisustvovat će gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko BurićKrešimir Dvorski, direktor tvrtke Sustav javnih bicikala d.o.o., Ante Gustin, suvlasnik tvrtke Sustav javnih bicikala d.o.o., pročelnici nadležnih odjela Grada te predstavnici Turističke zajednice Grada Šibenika. Okupljenima će se u kratkim crtama predstaviti sustav javnih bicikala i način na koji se on koristi, a program će završiti probnom vožnjom do gata Krka u samom centru grada.

Nextbike je jedan od tri vodeća sustava javnih bicikala u svijetu te je prisutan u više od 80 svjetskih gradova. Predstavlja ekološki održiv sustav javnog prijevoza koji donosi velike uštede za sve korisnike, smanjuje prometne gužve i probleme s parkiranjem, doprinosi zaštiti okoliša te podiže imidž svakog grada. Nextbike stanice nalazit će se na četiri najfrekventnije lokacije u Šibeniku, a bicikli će biti dostupni 24 sata, 7 dana u tjedna.

Više informacija možete pronaći na: http://bit.ly/1uyap7I i u Nextbike brošuri: http://www.papar.hr/upload/nextbike_sibenik_unutrasnje_final.zip
http://www.papar.hr/upload/nextbike_sibenik_vanjske_final.zip

  Objavljeno: 28.07.2014, 14:55h