Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenik predstavljen na turističkim sajmovima u Manchesteru i Antwerpenu

Šibenik predstavljen na turističkim sajmovima u Manchesteru i Antwerpenu

 

 

Na sajmu „Manchester Destinationsod 19. do 22. siječnja 2012. godine pored Šibensko-kninske županije nastupile su Dubrovačka, Splitsko-dalmatinska i Zadarska.

Nautičare je zanimalo preseljenje svojih brodova iz drugih mediteranskih zemalja u hrvatske marine, najam brodova, krstarenja, a u Manchesteru je velik interes bio za kamping ponudu. Svi sajmovi zabilježili su dobru posjećenost te je podijeljena velika količina promidžbenih materijala koji su pružili niz korisnih informacija budućim posjetiteljima Hrvatske.

Ovaj tjedan, od 2. do 5. veljače 2012. godine, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, predstavit će svoju ponudu na turističkom sajmu „London Destinations“ koji je do sada uvijek bio odlično posjećen, a održat će se na londonskom Earls Court-u.

 

Hrvatska turistička zajednica tradicionalno je predstavila turističku ponudu Hrvatske na sajmu Vakantiesalon Vlanderen u Antwerpenu od 26. do 30. siječnja 2012. godine.

Valja istaknuti da je na štandu veličine 60m2 jedan od suizlagač bio i Solaris iz Šibenika. Sajam je unatoč generalnom štrajku koji se je u cijeloj Belgiji održavao u ponedjeljak 30. siječnja posjetilo oko 75.000 posjetitelja, što predstavlja približno jednak broj posjetitelja kao i prošle godine.

  Objavljeno: 02.02.2012, 00:00h