Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenik zasjao u putnom časopisu Croatia Airlinesa

 Šibenik zasjao u putnom časopisu Croatia Airlinesa

 

 

 

Croatia Airlines u jesenskom je izdanju svog putnog časopisa CROATIA gradu Šibeniku posvetila čak 22 stranice. U novom broju časopisa, koji je dostupan svim putnicima na svim letovima i linijama flote, Šibenik je prikazan pod naslovom „Nova mladost Krešimirova grada“. U tekstu se navodi kako Šibenik 950. obljetnicu slavi s novim optimizmom, odrekao se industrijskog sivila te otkriva golemi prirodni, kulturni i spomenički potencijal, a prate ga prekrasne fotografije koje je snimio Alan Grubelić.



Časopis CROATIA izlazi četiri puta godišnje prema godišnjim dobima: 21. ožujka, 21. lipnja, 23. rujna i 21. prosinca. Časopis se besplatno distribuira u svim zrakoplovima flote, na svim letovima i linijama,svim agentima i zastupnicima Croatia Airlinesa u zemlji i inozemstvu, veleposlanstvima i uredima RH, turističkim agencijama u inozemstvu, na svjetskim turističkim sajmovima na kojima sudjeluje Hrvatska turistička zajednica, stranim novinarima te na svim prezentacijama Croatia Airlinesa, dioničarima i istaknutim gospodarstvenicima. 

 

Tekst o Šibeniku možete pronaći na linku - http://www.croatiaairlines.com/Travel-info/On-board/in-flight-magazine/Autumn-2016/

 

  Objavljeno: 27.09.2016, 12:15h