Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenska knjižnica poziva sve neafirmirane pisce da se svojim radovima predstave javnosti

Šibenska knjižnica poziva sve neafirmirane pisce da se svojim radovima predstave javnosti

 

 

U sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige (15. listopada – 15. studenoga), polaznici Radionice kreativnog pisanja Gradske knjižnice "Juraj Šižgorić" Šibenik pozivaju sve neafirmirane pisce, i one koji se tako osjećaju, da se svojim radovima (pjesmama, pričama ili bilo kojim drugim oblikom literarnog stvaranja) predstave javnosti.

 

Cilj ovog poziva je potaknuti ljude da se okušaju u pisanju, ako do sada nisu, kao i da oni koji pišu podijele komadiće svoje duše s drugim kreativcima.

Sudjelovati mogu sve punoljetne osobe. Uvjeti za sudjelovanje su: potrebno je poslati jedan, neobjavljen rad od najviše pet kartica (font je Times New Roman, veličina 12, prored 1,5) te je potreban pristanak na to da se rad može javno pročitati (može ga pročitati autor, predstavivši se imenom i prezimenom, ili netko drugi, s tim da može, ali i ne mora, reći ime autora).

 

Radovi se šalju na e-mail kreativno.pisanje.sibenik@gmail.com do 10. studenoga 2018. godine. Budući da se ne radi o nagradnom natječaju, sudionici se mole da napišu puno ime i prezime i broj svoga mobitela.

Javno čitanje radova održat će se u četvrtak, 15. studenoga u 18:00 u multimedijskoj dvorani Knjižnice.

 

Napomena: Pristigle radove pročitat će polaznici radionice, koji nisu stručnjaci, već ljubitelji pisane riječi, koji su sudjelovali na radionicama kreativnog pisanja i godinama pišu za svoju dušu a svoju ljubav prema pisanju žele podijeliti s ljudima sličnih interesa i potaknuti ih na isto.

 

  Objavljeno: 11.10.2018, 08:20h