Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenska noć uz hitove sastava Silente i tradicionalni vatromet

 Šibenska noć uz hitove sastava Silente i tradicionalni vatromet

 

 

Tradicionalna Šibenska noć održat će se u subotu, 24. lipnja 2023. godine u povodu otvorenja 63. Međunarodnog dječjeg festivala. Šibenčane i njihove goste zabavljat će grupa Silente na Trgu Pavla Šubića I s početkom u 22:30 h netom nakon što nebo iznad grada obasja tradicionalni vatromet.

Dubrovački sastav Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom „Terca na tišinu“ i albumom „Lovac na čudesa“. Sve pjesme benda Silente autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu benda još čine bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Lara Viktorija Ilić i violinistica Ivana Čuljak.

U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. Prošle godine objavili su četvrti studijski album "IV" koji sadrži deset novih pjesama, uključujući i singlove „Mene moje uši lažu“, „Nikad ovako“, „Poljubi me za kraj“. Posljednje izdanje benda je singl „Sve što treba znat o ženi“ objavljen u svibnju ove godine.

Šibensku noć organiziraju Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika.

  Objavljeno: 12.06.2023, 10:39h