Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenska spisateljica Jagoda Sablić predstavila svoju knjigu na Fra Ma Fu, festivalu

Šibenska spisateljica  Jagoda Sablić predstavila svoju knjigu na Fra Ma Fu, festivalu

 

 

Šibenska spisateljica za djecu i mlade i ilustratorica Jagoda Sablić predstavila je svoju knjigu  "Čarobni svijet NP "KRKA"  na „3. Fra Ma Fu, festivalu reportaže i reportera.  Knjiga  "Čarobni svijet NP "KRKA" je prevedena na engleski jezik, uz sedam setova razglednica biljnog životinjskog svijeta, povijesnih znamenitosti Krke i gospodarskih objekata te uz dvije bojanke o NP "Krka" te knjigu "Zagonetni svijet NP "Krka“. Jagoda jedna od rijetkih književnica koja sama ilustrira knjige koje piše za djecu.

 Fra Ma Fu je festival  koji se održava u Virovitici, te ove godine okupio više od dvije stotine sudionika iz sedam zemalja. Pokretači festivala su poznati virovitički novinar i urednik Goran Gazdek i dugogodišnji reporter Ivan Žada. Fra Ma Fu festival organiziraju Studijski institut za novinarstvo, kulturu i obrazovanje i Hrvatsko novinarsko društvo, uz pokroviteljstvo Grada Virovitice i Turističke zajednice Grada Virovitice.

 

Festival je dobio ime po legendarnom virovitičkom novinaru, putopiscu, stripašu i reporteru Franji Martinu Fuisu koji je rođen u Virovitici.

  Objavljeno: 15.09.2017, 12:43h