Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenske predškolske ustanove dale svoj obol obilježavanju Dana grada Šibenika

Šibenske  predškolske ustanove dale svoj obol obilježavanju Dana grada Šibenika

 

 

Sve su šibenske predškolske ustanove ovih dana bogatim programom u svojim prostorima i oko njih obilježile Dan grada Šibenika, a kako je najava objavljena na internetskoj stranici Grada Šibenika obuhvatila tek dio programa u prazničkom trodnevlju koji se odnose na gradske trgove i ulice, ovaj put objavljujemo nekoliko fotografija mališana ustanove „Šibenska maslina“ koji nisu uvršteni u program samo zbog nepreciziranog termina programa.

Predškolci su se, kazala nam je Maja Gulin, ravnateljica ustanove, usredotočili najviše na svoje kvartove s ciljem da baš na njih prenesu svečarsko ozračje. Šetali su Vidicima i Baldekinom, sve do Trga Dražena Petrovića  sa karakterističnim šibenskim kapama na glavama i pojasevima  urešenim boulama oko struka, plesali i pjevali svom gradu, igrali se starih, već pomalo zaboravljenih igara… Naravno, nisu zapostavili ni druge gradske kvartove, pa su, između ostaloga,  tražili po staroj gradskoj jezgri karakteristične reljefe posvećene sv. Mihovilu i upoznavali se sa gradskim znamenitostima.

Stoga, hvala svim šibenskim predškolskim ustanovama koje su pridonijele što dostojnijem i raznovrsnijem obilježavanju sutrašnjeg Dana grada Šibenika i blagdana sv. Mihovila.

  Objavljeno: 28.09.2021, 13:52h