Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenski boksači novi su prvaci Hrvatske

Šibenski boksači novi su prvaci Hrvatske

 

 

Šibenska boksačica Nives Radić i mladi šibenski boksač Mate Rudan postali su prvaci Hrvatske u boksu na prvenstvu Hrvatske koje se prošlog vikenda održalo u Zadru.

Nives je u kategoriji do 75 kilograma obranila svoju titulu i postala nova – stara prvakinja Hrvatske u boksu. Devetnaestogodišnji Mate Rudan postao je prvi Šibenčanin seniorski prvak Hrvatske u boksu, osvojivši na istom natjecanju zlato u velter kategoriji do 69 kilograma.

Čestitke im je uputio i šibenski gradonačelnik dr. Ante Županović kazavši kako smo ponosni na njihove sportske uspjehe kojima opetovano potvrđuju svoje sportske kvalitete, ali i pronose ime Šibenika kao grada sporta te vrhunskih sportaša i klubova.

„Svojim uspjesima pružate najbolji primjer našim najmlađima kako je sport alternativa koja im može donijeti prekrasne trenutke u životu“, ističe gradonačelnik u čestitci.

Čestitamo i svima koji su  im pomogli da ostvare ovako velike pobjede, uz puno uspjeha na svim budućim natjecanjima i sreću na putu koji su zacrtali.

  Objavljeno: 23.04.2013, 09:23h