Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenski dvokorak

Šibenski dvokorak

 

 

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 Forca Šibenik & Caffe bar “Kućarin“ u svibnju od 26. do 30. organiziraju “Šibenski dvokorak“, sportsko rekreativno natjecanje/turnir u basketu 3 na 3. Ovaj događaj održati će se na košarkaškom igralištu kraj Draženovog spomenika u Šibeniku na Baldekinu i biti će otvoren za sve zainteresirane sudionike ovog dragog nam sporta, s ciljem vraćanja basketa pod šibenske obruče, razvijanja svijesti o važnosti bavljenja sportom, promoviranja ljepota našeg grada i šibenske košarke kao i na spomen sjećanje 50 Draženovih godina s nama.

Svi zainteresirani rekreativci i profesionalci moći će odmjeriti snage u raznim selektiranim kategorijama, pa će stoga natjecatelji biti podijeljeni u nekoliko grupa, i to djeca, žene, rekreativci svih dobnih skupina, pro. Organizatori će nastojati podijeliti turnir u nekoliko dana uz raznovrstan program i najuspješnije ekipe će se na kraju manifestacije i zasluženo nagraditi, a planira se i zajednička završna večer sa svim sudionicima kako bi se na adekvatan način svima i zahvalilo.

Sve u svemu, zadnji tjedan u svibnju rezervirajte za nezaboravan sportsko rekreativan događaj na košarkaškom terenu gdje su u blizini krenuli prvi koraci mnogih naših sugrađana košarkaša kao i našeg najdražeg šibenskog mozarta – Dražena Petrovića! Dođite na Baldekin i podržite nas svojim sudjelovanjem!

  Objavljeno: 22.05.2015, 08:12h