Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenski mališani na tvrđavi sv. Mihovila

Šibenski mališani na tvrđavi sv. Mihovila

 

 

Djeca iz  dječjih vrtića Varoš, Građa i Ljubica danas su, u pratnji odgojitelja, roditelja , članova stručno-razvojne službe,s tručnog vodiča i voditeljice Odjela za upravljanje objektima fortifikacijskog sustava,  obišla tvrđavu sv. Mihovila.

U sklopu obilaska organizirana je i likovna radionica, crtanje na temu: Život na tvrđavi u prošlosti. Djeca su crtala olovkama, a svoje će radove u vrtićima dovršavati flomasterima kako bi ih pripremila za javnu izložbu koja će se otvoriti u podzemnim prostorijama tvrđave upravo na Dan grada i blagdan sv. Mihovila,u ponedjeljak 29. rujna.

 

Izložbu dječjih radova, na tvrđavi sv. Mihovila, postavit će voditeljica Centra za vizualnu kulturu djece i mladih pri Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića Zdenka Bilušić i voditeljica Odjela za upravljanje objektima fortifikacijskog sustava Gorana Barišić Bačelić. 

Pozivaju se svi sugrađani da u što većem broju obiđu izložbu te daju podršku malim umjetnicima jer je na Dan grada Šibenika i blagdan sv. Mihovila 29. rujna ulaz na tvrđavu slobodan za sve posjetitelje od 9,00 do 18:30 sati. 

  Objavljeno: 18.09.2014, 09:00h