Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenski studij Energetske učinkovitosti upisao treću generaciju studenata

Šibenski studij Energetske učinkovitosti upisao treću generaciju studenata

 

 

Nova akademska godina 2017./2018. g. započela je danas na preddiplomskom sveučilišnom studiju Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku. Uvodni sat odslušalo je 28 novih studenata, a predavanju su nazočili voditelj Studija Marko Delimar, dekan FER-a Mislav Grgić, gradonačelnik Željko Burić i zamjenik Paško Rakić te dekan Veleučilišta u Šibeniku Ivan Malenica.

 

„Posebno mi je drago što je ovo prva akademska godina da je studij kompletan. Vi ste treća generacija studenata šibenskog studija, a vjerujemo kako ćete ostvariti sjajan rezultat kao i vaše kolege. Grad Šibenik nastavlja raditi na razvoju novih studijskih programa kao i pripadajućoj infrastrukturi, što svjedoči kapitalan projekt izgradnje studentskog kampusa Palacin, a sve s ciljem osnivanja samostalnog Sveučilišta.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić te brucošima šibenskog sveučilišnog Studija poželio mnogo uspjeha u daljnjem obrazovanju.

 

Voditelj Studija Marko Delimar studentima je obrazložio osnovne detalje funkcioniranja Studija te naglasio kako ih po završetku akademskog obrazovanja zasigurno očekuje inovativan i kreativan posao u struci.  Studenti studija Energetske učinkovitosti u Šibeniku nakon završene treće godine, obrazovanje mogu nastaviti i na diplomskim studijima FER-a i FSB-a u Zagrebu.

 

„Podučavat će vas najbolji stručnjaci u svojim područjima, a imate priliku i boraviti, odnosno učiti u jednom od najbolje opremljenih prostora u Hrvatskoj.“, poručio je prof. Delimar studentima.

 

Početak nove akademske godine svečano je obilježen i na Veleučilištu u Šibeniku, gdje je gradonačelnik Željko Burić pozdravio novoupisane studente.

  Objavljeno: 02.10.2017, 14:50h