Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenski vrtići izrađuju eko-ukrase za 'đardin'

Šibenski vrtići izrađuju eko-ukrase za 'đardin'

 

 

Posljednje pripreme ne odvijaju se samo u šibenskom perivoju Roberta Visianija, već i u dvjema gradskim ustanovama, DV Šibenska maslina i DV Smilje koje su se i ove godine odazvale ukrašavanju perivoja. Djeca, roditelji i odgojiteljice zajedničkim snagama izrađuju ukrase za borove, kojim će ukrasiti park Roberta Visianija u Šibeniku, a sve to u sklopu Eko-eko radionice kojom su poduprle prvi plastic-free Advent u Hrvatskoj.


- Odlučili smo se za izradu ukrasa od prirodnih materijala, a roditelji su pomogli u prikupljanju materijala i izradi ukrasa. Izrađivali su se ukrasi od drveta, šišaka, tkanina i sličnih ekološki prihvatljivih i razgradivih materijala. Ove godine djeca i odgojiteljice započeli su projekt Eko patrole u kom su djeca u ulozi čuvara prirode, a sve s ciljem poticanja djece i odraslih na čuvanje prirode i okoliša u kojoj žive. –
poručile su odgojiteljice iz dječjeg vrtića Jutro na Vidicima.

 

Djeca, roditelji i odgojiteljice iz šibenskih vrtićkih ustanova u ponedjeljak počinju ukrašavati Tvrđavicu, gornju etažu perivoja koja je i ove godine, u sklopu Adventure, rezervirana za najmlađe.

 

 

  Objavljeno: 08.12.2016, 14:51h