Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenskim studentima dodijeljeni ugovori o stipendiranju

Šibenskim studentima dodijeljeni ugovori o stipendiranju

 

 

Šibenskim studentima koji su, temeljem javnog natječaja, ispunili uvjete i ostvarili pravo na financijsku potporu Grada Šibenika, ugovore o stipendiranju uručio je danas u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ zamjenik gradonačelnika Paško Rakić. Ukupno su dodijeljena 44 ugovora o stipendiranju.

 

 „U kontinuitetu nastojimo poticati vas  mlade jer ste vi naša budućnost i nadam se da će vam  ova sredstva bar malo olakšati studiranje.  Čestitam vam na ostvarenom uspjehu te priželjkujem da se većina vas nakon studija vrati u svoj rodni grad.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, ujedno i predsjednik Povjerenstva za dodjelu stipendija Grada Šibenika.

 

U kategoriji stipendija za studente prve godine preddiplomskih studija dodijeljeno je 9 stipendija prema  kriteriju uspjeha u prethodnom obrazovanju. Prema kriteriju uspjeha u prethodnom obrazovanju te socijalnom statusu, raspodijeljeno je 9 stipendija za studente prve godine diplomskih studija.

U kategoriji studenata viših godina studija dodijeljeno je 26 stipendija.

 

U  akademskoj godini 2019./2020.g. Grad Šibenik je  osigurao 450.000,00 kn.

Visina stipendija iznosi 700,00 kn mjesečno, a bit će isplaćivane za razdoblje od 01. listopada 2019.g. do 30. rujna 2020.g.

 



  Objavljeno: 27.12.2019, 10:42h