Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Sitno se broji do koncerta talijanske soul senzacije!

Sitno se broji do koncerta talijanske soul senzacije!

 

 

Sezona dobrih vibracija na Tvrđavi sv. Mihovila u punom je jeku, a uskoro na nju stiže i ime s kojim je bila najavljena – Mario Biondi!

 

Simpatični Talijan će u četvrtak, 2. kolovoza izvesti, uz dobro poznate uspješnice, i pjesme s aktualnog albuma Brasil, čime će šibenska publika biti među prvima koja će ih slušati uživo. Nastao u suradnji s renomiranim brazilskim glazbenicima, sniman u Rio de Janeiru, album predstavlja konačnu potvrdu Biondijeve ljubavi prema brazilskoj glazbi. Zvuk soula, jazza, popa i bossa nove ispunjavat će tvrđavu i toplu ljetnu večer, a Biondijev glas u kombinaciji sa spontanošću i zabavljačkim talentom garantiraju jedinstveno koncertno iskustvo svima koji će se naći u publici.

 

Večer će se nastaviti pod tribinama, žanrovskim obratom uz glazbu Alexa Barcka, jednog od osnivača DJ kolektiva Jazzanova. Svojim će setom Barck rasplesati publiku uz zvuk nu jazza, elektronske i house glazbe i dati svoj pečat nezaboravnoj večeri iznad mora, ispod neba.

 

Malo je ulaznica preostalo za ovaj ljetni koncert, te se mogu osigurati u City Pointu (Don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, te u sustavima  www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com po cijeni od 250 kuna.

 

 

Članovi Kluba prijatelja u City Pointu šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% pri kupnji ulaznica (individualni članovi na kupnju jedne, a nositelji obiteljske članske iskaznice popust na 2 kupljene ulaznice), kao i nositelji Maestro i Mastercard kartice, dok vlasnici Addiko bank kartice ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.

  Objavljeno: 01.08.2018, 14:48h