Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Sjajan nastup šibenskog taekwondo kluba "Juraj Dalmatinc"

Sjajan nastup šibenskog taekwondo kluba "Juraj Dalmatinc"

 

 

U subotu, 10. prosinca 2016., održan je otvoreni turnir Adidas kup 2016. u olimpijskom taekwondou za male olimpijce, mlađe kadete i kadete. Na turniru je nastupilo 605 natjecatelja iz 61 kluba iz 5 država (BiH, Srbija, Mađarska, Slovenija i Hrvatska).

Za šibenski taekwondo klub „Juraj Dalmatinac” nastupilo je 13 natjecatelja. Naši su predstavnici osvojili ukupno 6 medalja, i to 2 zlatne, 2 srebrne i  2 brončane.

Najuspješniji nastup u konkurenciji kadetkinja imala je Antonela Kovaču kategoriji preko 59 kg, koja je pobijedila u finalu protivnicu iz kluba Zelingrad i  time osvojila zlatnu medalju.

Karla Drašković u kategoriji mlađih kadetkinja do 24 kg je također osvojila zlatnu medalju.

Srebrnu medalju je osvojila Lucija Desanić u kategoriji do 43 kg koja je porazila 2 protivnice, da bi u finalu bila zaustavljena na korak od zlatne medalje od protivnice iz Velike Gorice.  

Isti rezultat je napravila i Tereza Berač u kategoriji do 47 kg, koja je osvojila srebrnu medalju nakon 3 pobjede i jednog poraza, onog u finalu.

Brončane medalje su osvojili Matej Desanić u kategoriji kadeta preko 65 kg i August Lambaša u konkurenciji malih olimpijaca.

 

Članovi šibenskog taekwondo kluba „Juraj Dalmatinac” ekipno su zauzeli 10. mjesto u konkurenciji između 61 klubom na ovom natjecanju.

 

 

Natjecateljima su u kutu bili treneri Zoran Huljev i Ivana Lambaša, kao i predsjednica kluba Nives Radić.

  Objavljeno: 12.12.2016, 10:05h