Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Skate natjecanje popratili brojni Šibenčani

Skate natjecanje popratili brojni Šibenčani

 

 

U sklopu Poljana Jama, jučer je održano skate natjecanje, koje je, zbog svoje atraktivnosti, imalo i brojnu publiku. Nakon natjecanja, najboljima su uručene i prigodne nagrade; treće mjesto osvojio je Ivica, kojem je Maja Šintić iz organizatorske udruge Š.U.M. uručila kotače za skate. Drugo mjesto pripalo je Valu, a osovine za skate uručila mu je Lovorka Bujas, direktorica Gradskog parkinga, pokrovitelja Poljana jama. U ime drugog pokrovitelja, Grada Šibenika, gradonačelnik dr. Ante Županović uručio je pobjedniku natjecanja - spretnom Maracu, glavnu nagradu - dasku za skate.

Proglašeni su pobjednici prvog šibenskog skate contesta na Poljani. Nakon što je stručni žiri 45 minuta pomno promatrao i ocjenjivao vještine sedmorice natjecatelja, odlučili su kako je treće mjesto zaslužio Ivica, kojem je Maja Šintić iz organizatorske udruge Š.U.M. uručila nagradu - kotače za skate. Drugo mjesto pripalo je Valu, a osovine za skate uručila mu je  Lovorka Bujas, direktorica Gradskog parkinga, pokrovitelja Poljana jama.

U
 ime pokrovitelja Grada Šibenika, gradonačelnik dr. Ante Županović uručio je pobjedniku natjecanja - spretnom Maracu,  glavnu nagradu - dasku za skate. Nakon proglašenja pobjednika i dodjela nagrada koje je sponzorirao Chill shop iz Zagreba, publiku je počela zagrijavati DJ Tona, a oko 21.30 nastupili su riječki punkeri Krešo i kisele kiše.  

  Objavljeno: 10.06.2012, 12:19h