Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Službeno otvorenje Pomorskog inovacijskog centra iNavis u Šibeniku

Službeno otvorenje Pomorskog inovacijskog centra iNavis u Šibeniku

 

 

U nazočnosti predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića, i veleposlanika Kraljevine Norveške u RH, Henrika Ofstada, Pomorski inovacijski centar iNavis u Šibeniku svečano će biti otvoren u petak, 28. rujna, na adresi Velimira Škorpika 6 u Šibeniku.

iNavis je osnovan kao rezultat suradnje Grada Šibenika i norveškog Ministarstva vanjskih poslova, a fokusiran je na sektor mora i pomorstva, te podršku u razvoju novih proizvoda, usluga i tvtrki iz sektora. Inovativnim dijelom iNavis-a centra upravlja tvrtka u norveškom vlsništvu - CroNoMar s osnovnim ciljem da podupire nove inovativne aktivnosti efikasnim uslugama umrežavanja, uslugama povezanima s razvojem konkurentnosti prema inozemnim tržištima, te korištenjem poslovnih veza i partnerstava za sve korisnike iNavisa uz prateću najmoderniju fizičku uredsku infrastrukturu.

Program u iNavisu počinje već dan ranije, u četvrtak 27. rujna, radionicama na temu održivog poslovnog razvitka tvrtke, uz mogućnost individualnih konzultacija. S početkom u 9 sati, pa sve do 18 sati, prijavljenim poduzetnicima objašnjavat će se zašto je poslovno planiranje krucijalno za sve vrste poslovanja i kako doći do novih klijenata uz optimalna marketinška ulaganja, te kako ih zadržati. Prva je to u najavljenoj seriji radionica koje će za domaće poduzetnike održavati norveški konzultanti. Do kraja tekuće godine predviđeno je održavanje još triju radionica. Sudjelovanje u radionici se ne naplaćuje.

U petak, 28. rujna, nakon svečanog otvaranja u 10 sati i prigodnih obraćanja uvaženih gostiju, započinje dvodjelni seminar o načinu djelovanja javno-privatnih partnerstava u pomorskom poslovanju te o njihovim rezultatima.

  Objavljeno: 25.09.2012, 11:24h