Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Smotra LiDraNo 2013.

Smotra LiDraNo 2013.

 

 

Ekonomska škola Šibenik uz OŠ Vodice domaćin je ovogodišnje Smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika Šibensko-kninske županije LiDraNo 2013.

Događajima na Smotri koordiniraju profesorice Nataša Jurić Stanković, Gordana Kokić Badžim i Nada Bujas. Smotra LiDraNo bit će održana 1. ožujka 2013. i to 1. dio u 8 sati u Kulturnom centru – Vodice.

U Dramsko-scenskom stvaralaštvu učenika osnovnih i srednjih škola u programu srednjih škola što se tiče pojedinačnih nastupa u poetskim kazivanjima nastupaju Marija Bilan, 4. razred, Gimnazija Antuna Vrančića, Šibenik s pjesmama Koza Mate Balote i Pjesmom o kuji Sergeja Jesenjina,  potom Hana Krnić, 2. razred, Ekonomska škola, Šibenik s pjesmom Josipa Pupčića More.  Što se tiče monologa Sofoklovu Antigonu izvest će Mia Piletić, 1. razred, Šibenska privatna gimnazija s pravom javnosti, a monodramu Lava Nikolajevič Tolstoja: Ana Karenjina izvest će Antea Bošnjak, 4. razred, Srednja škola Lovre Montija, Knin.

Što se tiče dramsko-scenske igre predstavit će se Srednja škola Lovre Montija s Romeom i Julijom, te Smakom svijeta, kao i Prometno-tehnička škola s Boks mečom Kyriales – Latinovicz.

Potom slijedi  okrugli stol  na kojem će povjerenstvo prosuditi o radovima, te razgovarati sa sudionicima Smotre.

Drugi dio održat će se u 17 sati  u Udruzi ''ŠKART'' u Šibeniku. Na programu je literarno stvaralaštvo srednjih škola.  Nakon predstavljanja sudionika slijedi okrugli stol, razgovor sa sudionicima i prosudba radova. 

  Objavljeno: 27.02.2013, 08:39h