Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Software StartUp Academy 2016

Software StartUp Academy 2016

 

 

Pretvorite svoje ideje u računalne aplikacije i projekte, privucite potencijalne investitore i poslodavce ili sami pokrenite vlastiti posao.

Grad Šibenik i Veleučilište u Šibeniku, u suradnji s Microsoftom, organiziraju Software StartUp Akademiju, kojoj je cilj poticanje razvoja IT sektora, a koja je namijenjena svim mladim ambicioznim timovima koji će uz pomoć mentora iz struke usavršiti svoju ideju i uspješno je plasirati na tržište, a najbolji će dobiti priliku predstaviti se na ovogodišnjem izdanju Microsoft Win Daysa.

Program ove besplatne Microsoftove edukacije bit će predstavljen svim zainteresiranima u konferencijskoj dvorani šibenskog Veleučilišta, u petak 6.11. 2015. u 11:00 sati.

Akademija je osmišljena kao programerski i poslovni program te u kombinaciji s praktičnim radom već treću godinu daje konkretne projekte koji plijene pažnju stručnjaka, ali i pronalaze svoje kupce.

Takav koncept u kojem polaznici informacije dobivene na predavanjima mogu uz pomoć svojih mentora odmah i primijeniti na stvarnim problemima i zadacima, pokazao se kao uspješna formula, a Šibenik se našao među samo 5 hrvatskih gradova u kojima se provodi ovaj program.

Brojna predavanja i praktične radionice iz područja informatike, marketinga, promocije i poslovanja omogućit će svim sudionicima stjecanje dodatnih znanja i vještina potrebnih za napredak i ostvarivanje ciljeva i želja.

„Zato pozivamo sve koji imaju IT ideju koju ne znaju kako realizirati, sve koji su zainteresirani za pokretanje vlastite tvrtke i sve one koji imaju gotov projekt koji žele predstaviti tržištu, da dođu u petak, 6.11. 2015. u 11 sati u konferencijsku dvoranu Veleučilišta u Šibeniku gdje će biti predstavljen program Microsoft StartUp Akademije“, poziva pročelnik odjela za gospodarstvo poduzetništvo i razvoj Matija Bumbak.

Pretvorite svoje ideje u aplikacije i projekte kojima ćete privući potencijalne investitore i poslodavce ili sami pokrenite vlastiti posao. Budite kreativni, hrabri, probudite natjecatelja i poduzetnika u sebi.

Ne čekajte priliku, postanite dio Software Startup Akademije i stvorite ju sami!

  Objavljeno: 04.11.2015, 14:02h