Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Solaris i Elite Model Look

Solaris i Elite Model Look

 

 

Ekipa od tridesetak ljudi, među kojima je 14 prekrasnih natjecateljica Elite Model Look Bosne i Hercegovine stigla je jučer u Soalris i tu će ostati do 10. rujna.

U sklopu priprema, sutra 5. rujna u Solaris  Legend Clubu s početkom u 22 sata održati će se Solaris Fashion Night koji uz reviju uključuje i karaoke show natjecateljica Elite Model Look BiH 2012. (U slučaju kiše revija će se održati u Solaris Hotelu Ivan.)

Osim što će se natjecateljice ove prestižne manifestacije u Solarisu pripremiti za veliko finale koje će se održati 14. rujna u Sarajevu, snimit će i promotivne video clippove i fotografije na najljepšim lokacijama Solaris Beach Resorta. Organizatori manifestacije za Bosnu i Hercegovinu iz tvrtke Freestyle d.o.o.  oduševljeni su ambijentom Dalmatinskog etno sela, Pješčanom plažom, klubovima Legendom i Palmom, minigolfom i Galijom, lokacijama Solarisa na kojima će pozirati ove prekrane djevojke


Projekt  Elite Model Look Bosne i Hercegovine pozicionirao se u vrh ljestvice u kategoriji kulturno zabavnih manifestacija u toj zemlji. Naime, prema ocjeni stručnjaka i gledatelja zauzima drugo mjesto i to odmah nakon Sarajevo Film Festivala.

Elite Model Look nije klasično natjecanje ljepote nego najveća svjetska potraga za modelima. Svake godine u preko 60 zemalja, lokalni organizatori ovlašteni od strane ELITE-a, organiziraju regionalna i nacionalna natjecanja. Na njima sudjeluje oko 200 tisuća natjecateljica, a događaj redovito privlači veliku pažnju svjetskih medija potvrđujući prestiž i priznatost agencije ELITE.

S 31 agencijom i 2 regionalna ureda za koordinaciju u svojoj mreži, Elite je svjetska modna agencija, koja trenutno zastupa više od 750 najpoznatijih svjetskih modela.

Podržavajući zdrav način života Elite je u svijetu manekenstva podignuo moralne vrijednosti na vrlo visoku razinu. Ovi standardi i Eliteovo iskustvo u modnom svijetu osnova su  po kojoj su do uspjeha došli svjetski Top Modeli poput Cindy Crawford, Claudie Schiffer, Karen Mulder, Linde Evangeliste, Naomi Campbell, Stéphanie Seymour.... 

  Objavljeno: 04.09.2012, 16:23h