Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Sportska natjecanja ususret Danu Grada

Sportska natjecanja ususret Danu Grada

 

 

Povodom Dana Grada, i ove godine odigravat će se tradicionalni turnir u organizaciji Omladinskog košarkaškog kluba Dražen Petrović (OKK DP), 15. po redu kup Šibenika „Gradu na dar“ i VII. Memorijalni košarkaški turnir „Nikola Nino Jelavić“.

 

Utakmice započinju  u subotu, 26. rujna u 9 sati paralelno u dvorani na Baldekinu i OŠ Vidici, a sudjelovat će kadeti: KK Union Olimpia, KK Borik, OKK Dražen Petrović, te mlađi  kadeti: KK Gorica, KK Alkar, KK Borik, OKK Dražen Petrović.

Finalne utakmice odigravat će se drugog dana turnira,  u nedjelju, 27.rujna također od 9 sati.

 

U nedjelju, 27. rujna  u 9 sati započinje i  2. Međunarodni turnir sv. Mihovila u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici u organizaciji GK Dišpet, a održat će se u prostorijama OŠ P.Krešimira IV, dok u

10 sati u prostorijama Šahovskog kluba započinje prigodni brzopotezni turnir Šahovskog kluba Šibenik.

Tradicionalna  Jedriličarska regata sv. Mihovil u organizaciji JK Val  i ove godine se održava vikend ususret blagdanu sv. Mihovila. Početak je najavljen u subotu, 26. rujna u 11 sati u akvatoriju Šibenske luke.

Tradicionalna Trka za moj Grad u organizaciji Grada Šibenika i  Društva Naša Djeca Šibenik održat će se na sam blagdan sv. Mihovila 29. rujna u 15,00 sati na terenima ŠC Ljubica.

 

  Objavljeno: 25.09.2015, 11:11h