Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Sportske manifestacije u povodu Dana Grada

Sportske manifestacije u povodu Dana Grada

 

 

U organizaciji petog međunarodnog turnira „Sv. Mihovil“  gimnastičkog kluba „Dišpet“, ove će godine u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici uz hrvatske gimnastičke klubove sudjelovati i klubovi iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Turnir će se održati u nedjelju, 30. rujna 2018. godine s početkom u 8,00 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Petar Krešimir IV.

 

JK Val organizira jedriličarsku regatu sv. Mihovila povodom Dana Grada Šibenika.Ove godine regata će se održati za klase Optimist i Laser, 29. – 30. 09. u akvatoriju gradske luke.

Također, JK Val organizirati će i besplatno jedrenje za zainteresirane građane u jedrilicama Platoo 25, s najboljim Valovim mladim jedriličarima, i to 29. 09. 2018. godine.

 

Hrvatski planinarski klub Sv. Mihovil na otvorenom će prezentirati opremu , fotografije i ostale aktivnosti kluba.

Prezentacija će se održati u četvrtak , 27. rujna 2018. godine od 17,00-22,00 sata.

 

U nedjelju, 30. rujna 2018. godine s početkom u 08:00 sati na Šibenskoj rivi  održat će se akcija „Zaroni u Dolac“.

Riječ je o ekološkoj akciji čišćenja podmorskog dijela obalnog područja šibenske rive od šibenske katedrale do dizalice u Docu.

Akciju „Zaroni u Dolac“ organiziraju Guardia j.d.o.o. i ronilački klub  Mediterraneo subb DC  u suradnji i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice  Grada Šibenika.

 

  Objavljeno: 26.09.2018, 10:34h