Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Sretan 30. rođendan Šibenskim Funcutima!

Sretan 30. rođendan Šibenskim Funcutima!

 

 

Obilježavanje tridesetog rođendana šibenskih Funcuta započelo je svečanom akademijom koja se sinoć održala u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku. Brojni uzvanici, legende šibenskog sporta i šibenski navijači prisjetili su se i povijesne utakmice Šibenka – Bosna o kojoj je, uz ovacije iz publike, govorio i kapetan Šibenke iz '83. Željko Marelja. Svečanosti je nazočio i šibenski gradonačelnik dr. Ante Županović koji je i sam, kao liječnik, dugogodišnji djelatnik u sportu.

Kazalište se sinoć orilo od navijanja Funcuta, a prigodne i poznate pjesme izveli su glazbeni gosti: klapa Sebenico, Građanin Josip, Berislav Šperanda, te šibenski reperi OneIIMany i 022.

Prisutnima se obratio i predsjednik Šibenskih Funcuta Mladen Ninić kazavši kako je Šibenik mali grad koji ima velike Funcute. Brojnim zaslužnim navijačima uručena su priznanja, neka, nažalost, posthumno za one Funcute koji više nisu s nama, kao i tvrtkama i medijima za podršku Udruzi.

„Narančasti tjedan“, proslava rođendana ŠF – a nastavlja se danas akcijom dobrovoljnog darivanja krvi, a sutra će Funcuti za svoj rođendan, umjesto svijeća na torti, zapaliti baklje sa brojnih vidljivih mjesta u gradu. Položit će i vijence za sve šibenske navijače stradale u Domovinskom ratu, a navečer je u Docu zakazana fešta na koju ste, naravno, svi pozvani.

Funcutima želimo još puno dobrih godina, velikih utakmica, pjesme i navijanja.

  Objavljeno: 09.04.2013, 08:34h