Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Stanovnici Ražina dobili moderno opremljen prostor za sport i rekreaciju

Stanovnici Ražina dobili moderno opremljen prostor za sport i rekreaciju

 

 

„Sportsko-rekreativni centar Ražine Donje idući tjedan bit će otvoren i dostupan svim građanima. Stanovnici Ražina godinama su slušali izgovore da ne postoje mogućnosti i da nema terena, ali ova gradska uprava iznašla je rješenje, uredila zapušten prostor, izgradila i stavila u funkciju objekt u kojem će se djeca i odrasli na jednom mjestu baviti sportom i rekreacijom. Ovaj sjajan projekt dio je našeg kontinuiranog ulaganja u sportsku infrastrukturu na području grada Šibenika u koju smo uložili oko 15 milijuna kuna. Nastavljamo obnavljati postojeća sportska igrališta u svim kvartovima i mjesnim odborima te graditi nova tamo gdje ih nema.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić prilikom obilaska novouređenog Sportsko-rekreativnog centra Ražine Donje.

 

Novouređeno košarkaško igralište, malonogometno igralište s umjetnom travom, vježbalište na otvorenom, parkiralište te objekt sa svlačionicama, u sklopu moderno opremljenog Sportsko-rekreativnog centra Ražine Donje, obišao je danas gradonačelnik Željko Burić sa suradnicima. Sportsko-rekreativni centar građanima će za korištenje biti dostupan idući tjedan.

 

„Ovo je dio sveobuhvatnog projekta jugoistočnog dijela Šibenika. Nakon što se u sljedećih mjesec dana uredi plaža Brodarica krenut ćemo u projekt uređenja prometnice koja spaja Sportsko-rekreativni centar i plažu. Na tom će se potezu urediti nogostup i biciklistička staza, a Ražine će od nekad industrijsko satelitskog naselja postati atraktivno mjesto za boravak turista.“, istaknuo je gradonačelnik Željko Burić.

 

Sportsko-rekreativnim centrom, koji se prostire na 2175 m2, upravljat će Javna ustanova Sportski objekti, a u sklopu projekta u potpunosti je uređena pristupna cesta.  Cijeli kompleks je okružen ogradnim zidovima, sportski tereni imaju zaštitne ograde, a ispred ulaza u centar je asfaltirana parkirna površina za 10 osobnih automobila.

 

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi tri milijuna kuna. 

  Objavljeno: 10.05.2017, 12:57h