Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Stručni specijalisti šibenskog Veleučilišta uzeli diplomu u ruke

Stručni specijalisti šibenskog Veleučilišta  uzeli diplomu u ruke

 

 

Na svečanoj promociji diplomiranih specijalista stručnog studija Menadžmenta Veleučilišta u Šibeniku, oko četrdeset stručnih specijalista menadžmenta uzelo je diplomu u ruke. Inače, to je zvanje na ovom roku steklo 64. studenata, a diplomu su danas primila i tri stručna prvostupnika ekonomije.

Studentima se obratio i od srca im čestitao i šibenski gradonačelnik dr. Ante Županović kazavši kako je iznimno zadovoljan što u Šibeniku imamo ovako kvalitetnu visokoškolsku ustanovi te da ćemo taj nivo obrazovanja podignuti za još jedan stupanj osnivanjem Studija energetike i zaštite okoliša.

„Na tom putu šibensko veleučilište je nezaobilazan faktor koji može ponuditi kvalitetan prostor i kadar“, istaknuo je gradonačelnik.

Prisutnima se obratila i zamjenica ministra znanosti, obrazovanja i sporta prof.dr.sc. Ružica Beljo Lučić istaknuvši da se zalaže za policentričnost visokog obrazovanja te da diplome trebaju biti kompetentne i konkurentne kako bi se naši diplomanti mogli zapošljavati svugdje u Hrvatskoj i svijetu.

Devetoro studenta koji su diplomirali s prosjekom ocjena 4.5. i više primili su dekanovu nagradu za izvrsnost.

Veleučilište u Šibeniku obrazuje polaznike u području društvenih i tehničkih znanosti, turizma, organizacije i informatike, a na njemu studira 1600 studenta iz svih hrvatskih županija.

Nakon dodjele diploma održat će se radni sastanak na temu uređenja restorana u studentskom domu kako bi se tako zadovoljio studentski standard.

  Objavljeno: 31.01.2013, 14:50h