Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Studenti četvrte generacije šibenskog studija Energetske učinkovitosti odslušali uvodni sat

Studenti četvrte generacije šibenskog studija Energetske učinkovitosti odslušali uvodni sat

 

 

Nova akademska godina 2018./2019. g. započela je danas na preddiplomskom sveučilišnom studiju Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku. Uvodni sat odslušalo je 17 novih studenata, a predavanju su nazočili voditelj Studija  Marko Delimar, profesor Mislav Grgić u ime dekana FER-a Gordana Gledeca, gradonačelnik Željko Burić i zamjenik Danijel Mileta.

 

„Vi ste studentice i studenti kojima će  predavati  stručnjaci najjačih fakulteta iz područja  tehničkih znanosti, a  vjerujem i da ćete dati sve od sebe da ostvarite izvrstan rezultat. Grad Šibenik  nastavlja raditi na razvoju novih studijskih programa te definiranju potrebne infrastrukture. Uz projekt studentskog kampusa Palacin, Centar za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut, Grad  je pokrenuo inicijativu prema Ministarstvu državne imovine za korištenjem dodatnih prostora koji će zaokružiti ovu cjelinu u prostornim potrebama.“,  kazao je gradonačelnik Željko Burić te brucošima šibenskog sveučilišnog Studija poželio mnogo uspjeha u daljnjem obrazovanju.

 

Profesor Mislav Grgić, u ime dekana FER-a Gordana Gledeca, istaknuo je da su nastojanja  usmjerena ka osnivanju nova dva studijska programa s konačnim ciljem osnivanja Sveučilišta.

 

 „ Imate priliku  boraviti u jednom od najbolje opremljenih prostora u Hrvatskoj, a podučavat će vas najbolji stručnjaci u svojim područjima.  Vjerujem da ćete po završetku akademskog obrazovanja pronaći inovativan i kreativan posao u struci, a nakon završene treće godine, obrazovanje možete  nastaviti i na sveučilišnim studijima FER i FSB u Zagrebu.“, poručio je studentima voditelj Studija Marko Delimar, dodavši i da se

u ovoj akademskoj godini na  Studij energetike upisao  podjednak broj studenata i studentica.

Svečana promocija prve generacije inženjera prvostupnika održat će se u studenom ove godine.

  Objavljeno: 01.10.2018, 12:59h