Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Studenti iz Bremena izrađuju Studiju o brendiranju Šibenika

Studenti iz Bremena izrađuju Studiju o brendiranju Šibenika

 

 

Gradonačelnik Željko Burić danas je primio šestero studenata  poslijediplomskog studija Međunarodnog turističkog menadžmenta pri Hochschule Bremen, City University of Applied Sciences, u okviru terenske nastave i kolegija „Destinacijski menadžment“ u pratnji dekanice Veleučilišta u Šibeniku Anite Grubišić.

 

Razgovaralo se o razvoju grada kao i o razvoju turizma i gospodarstva te spajanju turizma, gospodarstva i visokog obrazovanja. Gradonačelnik je studentima poželio dobrodošlicu te istaknuo dosadašnju uspješnu suradnju s Veleučilištem u Šibeniku.

 

„Grad Šibenik doživljava svoj turistički uzlet, a vjerujem kako ste i vi to prepoznali što će pokazati i vaše istraživanje. Osim turističkog razvoja, Grad Šibenik sustavno radi na poboljšanju visokog obrazovanja što dokazuju pokretanje sveučilišnog Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora te odlična suradnja koju imamo s Veleučilištem u Šibeniku. Visoko obrazovanje, turizam i gospodarstvo za nas su tri temeljna stupa daljnjeg razvoja Šibenika. “, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Studenti iz Bremena, u sklopu posjeta gradu Šibeniku, provode terenska istraživanja, ankete, analize strateških dokumenata i trenutnog stanja u turističkom sektoru, s ciljem izrade Studije o brendiranju Šibenika i mogućnostima pozicioniranja na globalnoj areni svjetski poznatih turističkih destinacija.

 

Rezultati istraživanja i studije bit će predstavljeni 27. travnja 2017. u Gradskoj vijećnici u Šibeniku.

 

  Objavljeno: 26.04.2017, 13:44h