Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Subota je dan koji iščekuju baš svi, podjednako mlađi i stariji Adventuristi. U 18 sati otvara čarobno klizalište na glavnom gradskom trgu Poljani!

Subota je dan koji iščekuju baš svi, podjednako mlađi i stariji Adventuristi. U 18 sati otvara čarobno klizalište na glavnom gradskom trgu Poljani!

 

 

Ovo je prvi put da je klizalište smješteno na obnovljenu Poljanu, između zgrade knjižnice i kazališta, odmah pokraj 7-metarske jelke čije su fotografije već preplavile društvene mreže, a šibenska adventska bajka tek počinje!

Tako su organizatori iz Grada Šibenika i šibenske Turističke zajednice sugrađanima poklonili nešto zaista posebno - klizalište na otvorenom, po prvi put bez šatora i po prvi put na Poljani, na svojih 375 kvadrata leda moći će primiti do 100 klizača u isto vrijeme, uz poštivanje epidemioloških mjera.

''Poljana je zaživjela u cijelosti kao pravi gradski trg i mjesto okupljanja, a ove godine novim sadržajem, zajedno s Đardinom, napokon tvori cjelovitu priču naše Adventure. Grad je prelijepo ukrašen, a organizacijiski tim Adventure potrudio se u ovom predblagdanskom vremenu osmisliti sadržaje za sve uzraste. Nadam se da će naši sugrađani uživati", kazao je  gradonačelnik Željko Burić.

Dakle, klizalište otvara u 18 sati, kada će dječak Paško pokazati svoj talent na ledu i klizati s klincima. Šibenska ledena bajka radit će svakog dana od 9 do 23 sata sve do 9. siječnja, a radnim danima, osim blagdanima, klizanje je besplatno od 9 do 14 sati za sve šibenske osnovnoškolce!

Za ostale, cijena klizanja je 20 kuna i još 10 kuna za klizaljke, termin traje 45 minuta, a počinje svakog punog sata.

Mnogi su već uočili da klizalište izgleda kao plesni podij, i u pravu su. Naime, u led su postavljene ledice pa će iskustvo klizanja na ledu, kojim prolaze pahuljice, šarene crte i zanimljive svjetlosne koreografije biti nezaboravno iskustvo.

  Objavljeno: 10.12.2021, 12:11h