Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Sve informacije o dostavi ili prijevozu roba u staroj gradskoj jezgri od danas na jednom mjestu

Sve informacije o dostavi ili prijevozu roba u staroj gradskoj jezgri od danas na jednom mjestu

 

 

 

U staroj gradskoj jezgri, na adresi 15. siječnja 1873. br.3.,  danas je otvoren Ured odjela cestovnog prijevoza robe u staroj gradskoj jezgri Gradskog parkinga d.o.o.

 

Prostor je za građane i poduzetnike otvoren svakog radnog dana od 8 do 12 sati. U uredovnom vremenu djelatnik Gradskog parkinga d.o.o. biti će na usluzi građanima i poduzetnicima za pružanje svih informacija i direktni dogovor usluge dostave i prijevoza roba.

 
„Iznimno mi je drago što je ovaj prostor Gradskog parkinga otvoren s ciljem olakšanja svakodnevnih obveza stanarima u staroj gradskoj jezgri, ali i obrtnicima i poduzetnicima koji ovdje rade. Vjerujem kako će im svima Gradski parking biti na usluzi te će na ovom mjestu brzo i efikasno dobiti sve informacije o dostavi i prijevozu roba i usluga.  Naša je intencija da stara gradska jezgra živi i funkcionira, ne samo u ljetnim mjesecima već čitavu godinu“, kazao je prigodom otvaranja prostora gradonačelnik Željko Burić. 

 

„Ovaj ured otvaramo nakon procesa prikupljanja informacija o potrebama građana i poduzetnika u staroj gradskoj jezgri“, „Naš cilj je uspostava direktne komunikacije s građanima, obrtnicima i poduzetnicima u staroj gradskoj jezgri. Mi ćemo slušati njihove potrebe i biti na raspolaganju, pružiti im najkvalitetniju moguću uslugu i na taj način pokušati olakšati život i poslovanje u staroj gradskoj jezgri“,kazao je direktor Gradskog parkinga Goran Bulat.

 

 Kristijan Domjoni je u ime Udruge poduzetnika stare gradske jezgre izrazio zadovoljstvo otvaranjem mjesta na kojem će poduzetnici zajednički s djelatnicima Gradskog parkinga moći kreirati uslugu dostave robe koja će im donijeti uštede vremena i olakšati poslovanje.

 

Uspostavom ovog Ureda zaokružen je projekt izrade održivog sustava upravljanja prometom i dostavom roba unutar stare gradske jezgre. Na osnovu rezultata provedenog pilot projekta o potrebama građana i poduzetnika, Gradski parking d.o.o. je izradio Pravilnik o prijevozu robe u staroj gradskoj jezgri, te nabavkom eko vozila potrebnih performansi započeo s Uslugom prijevoza roba.

  Objavljeno: 04.11.2016, 14:22h