Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Sve tri predstavnice Dalmatina ponovno prvakinje Hrvatske

Sve tri predstavnice Dalmatina ponovno prvakinje Hrvatske

 

 

 U subotu, 05.05.2018.,  održano je prvenstvo Hrvatske za seniore u low kicku i light contactu za kadete u Benkovcu. Nastupilo je 318 natjecatelja iz preko 62 kluba.  Za seniorski dio kickboxing kluba Dalmatino Šibenik nastupile su Snježana Prgomet u kategoriji do 48 kg, Karmela Makelja u kategoriji do 56 kg i Nives Radić u kategoriji do 70 kg. U konkurenciji kadeta nastupio je Ante Kapović u kategoriji preko 69 kg.

 

Snježana Prgomet je nakon teške i iscrpljujuće borbe svladala Martu Mikulčić iz Zagreba odlukom sudaca, i tako uzela drugu tiutlu ove godine.

 

Karmela Makelja je pobijedila tehničkim nokautom u trećoj rundi polufinala, da bi se u finalu srela sa Željanom Piteša, nekadašnjom prvakinjom svijeta, iskusnom borkinjom s velikim iskustvom iz splitskog Pitbulla.

 

Nives Radić je u polufinalnoj borbi brutalnim nokautom u trećoj rundi svladala protivnicu iz Pule, a u finalu je bila bolja bodovnom razlikom od Lucije Bilobrk iz Splita.   

 

Ante Kapović je u konkurenciji kadeta u polufinalu pobijedio protivnika iz Rijeke, da bi u finalu zbog neiskustva posustao i izgubio prvo  mjesto. Time je osvojio srebrnu medalju.

 

 

Borce Dalmatina očekuje za mjesec dana prvenstvo Hrvatske u full contact u Slunju.

  Objavljeno: 07.05.2018, 08:15h