Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika koji su napredovali u zvanje mentora i savjetnika

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika koji su napredovali u zvanje mentora i savjetnika

 

 

Na Svjetski dan učitelja, 5. listopada, Agencija za odgoj i obrazovanje organizirat će u Zagrebu svečanu promociju odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika koji su napredovali u zvanje mentora i savjetnika.

Iz Šibenika će tako na svečanoj promociji iz osnovnih škola sudjelovati Nada Bošnjak, učiteljica razredne nastave iz OŠ Vidici, koja će biti promovirana u učitelja savjetnika, potom Gorana Kokić Badžim, učiteljica hrvatskog jezika također iz OŠ Vidici, koja će biti promovirana u učitelja mentora, zatim Ana Šuperba učiteljica geografije iz OŠ Petra Krešimira IV, koja je promovirana u učitelja mentora, te Zorana Vrbičić, stručni suradnik, pedagog iz  Osnovne škole Jurja Dalmatinca, koja će biti promovirana u stručnog suradnika savjetnika.

Što se tiče šibenskih srednjih škola, na svečanu promociju u Zagreb iz Gimnazije Antuna Vrančića odlaze Sofka Bilan nastavnica geografije, koja će biti promovirana u profesora savjetnika i Josip Paić nastavnik fizike, koji će biti promoviran kao profesor savjetnik.

Iz Tehničke škole promovirani su Svjetlana Jurlin Livić, stručna suradnica knjižničarka u stručnu suradnicu savjetnika, te  Miro Plavčić nastavnik fizike u profesora savjetnika. Iz  Ekonomske škole nastavnica povijesti Suzana Slavica promovirana je u profesor mentora.

Na svečanoj promociji Odluku o napredovanju u zvanje mentora, odnosno savjetnika dobit će odgojno-obrazovni radnici koji se ponovno biraju u zvanje (a koji su prethodno napredovali 5. listopada 2007. godine) te onih koji se prvi puta biraju zvanje, a čiji su predmeti obrađeni do 30. travnja 2012. godine.

Svečana promocija održat će se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu s početkom u 11 sati.

  Objavljeno: 26.09.2012, 09:34h