Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Svečane promocije na Veleučilištu u Šibeniku

 Svečane promocije na Veleučilištu u Šibeniku

 

 

 Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić nazočio je danas dvjema svečanim promocijama na Veleučilištu u Šibeniku. Svečano je promovirano 59 stručnih prvostupnika ekonomije koji su završili preddiplomski stručni studij Menadžment, smjer Turistički menadžment te 51 stručni specijalist menadžmenta koji su završili Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment.

 

 

„Čestitam vam na diplomi koju ćete danas primiti u ruke, a ujedno vam i čestitam na izboru šibenskog Veleučilišta, a vjerujem kako će ga mnogi od vas izabrati i za nastavak svog školovanja. Prilika je ovo za čestitati i vašim roditeljima, ali i profesorima koji su vam neumorno prenosili svoje znanje.", kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić dodajući kako će Veleučilište u Šibeniku i dalje imati bezuvjetnu podršku Grada za sve svoje projekte.“,

 

Promoventima se obratio i novoizabrani dekan Ljubo Runjić poželjevši im mnogo osobnog uspjeha u daljnjem životu, a čestitkama su se pridružili i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Šibensko-kninske županije Diana Ercegović te šibenski biskup mons. Tomislav Rogić.

 

Na današnjoj svečanosti uručene su i dekanove nagrade najboljim studentima Veleučilišta u akademskoj godini 2018./2019. temeljem ostvarenog prosjeka ocjena i broja ECTS-a evidentiranim u ISVU.

  Objavljeno: 15.11.2019, 11:39h