Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Svečani prijem za olimpijke i mlade košarkaše, osvajače medalja

Svečani prijem za olimpijke i mlade košarkaše, osvajače medalja

 

 

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Ante Županović prisustvovao je jutros svečanom prijemu za istaknute sportašice i sportaše  ŽKK Jolly JBS i KK Jadranska banka.

Luca Ivanković i Antonija Mišura plasirale su se s reprezentacijom Hrvatske na Olimpijske igre u Londonu i samim time ostvarile značajan uspjeh za hrvatski i šibenski sport. Kao mladi hrvatski reprezentativac, košarkaš Jolly Jadranske banke Šibenik Tomislav Gabrić,  osvojio je ovo ljeto s U18 reprezentacijom zlato i naslov prvaka Europe u Litvi, a zajedno s klupskim suigračem Josipom Gulamom, sudjelovao je i u osvajanju bronce na SP U17 selekcije.

U vodičkom hotelu Olympia, pred okupljenim članovima obitelji, suigračima laureata i djelatnicima kluba, gradonačelnik Grada Šibenika dr. Ante Županović čestitao je mladim sportašima i naglasio kako gradska uprava cijelu godinu prati naše sportaše i potencijalne olimpijce. Vodi se računa o redovitim sredstvima za klubove i usklađivanju prijeko potrebnih termina za treninge brojnih šibenskih sportaša.

Gradonačelnik je istaknuo da bi taj problem djelomično mogao biti vrlo skoro riješen, raspodjelom termina u  sportskoj dvorani u sklopu novosagrađene osnovne škole na Meterizama.

„Bit takvih objekata jest da ih koriste djeca“, istaknuo je gradonačelnik i još jednom izrazio svoje zadovoljstvo postignutim uspjesima šibenske sportske mladeži.

  Objavljeno: 27.08.2012, 14:24h