Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Taekwondo turnir „Senjski vitezovi 2017“

Taekwondo turnir „Senjski vitezovi 2017“

 

 

 

U Senju, u subotu, 10.06.2017. održan je međunarodni turnir za male olimpijce, mlađe kadete i kadete u taekwondou pod nazivom „Senjski vitezovi 2017“. Na natjecanju je nastupilo oko 300 natjecatelja iz klubova Hrvatske i susjednih zemalja.

 Za taekwondo klub Juraj Dalmatinac iz Šibenika nastupilo je 8 natjecatelja.

 

Najuspješniji je bio August Lambaša koji je osvojio zlatnu medalju. U njegovoj težinskoj skupini nije bilo prijavljenih jer je rijetkost nastupa ovako mladih natjecatelja pa je nastupio u apsolutnoj kategoriji, preko 31 kg, protiv protivnika koji je bio teži od njega čak 10 kg.

 

Andrija Vlahov u kategori do 36 kg i Lana Lokas u kategoriji do 37 kg su osvojili srebrne medalje, a do finala su svladali protivnike u četvrtfinalu i polufinalu.

Brončane medalje su osvojili Nora Lokas, Karla Drašković i Ira Lambaša pobjedama u četvrtfinalu, ali i porazom u polufinalnim borbama.

Lucija Desanić i Tereza Berač nažalost nisu stigli do medalje.

Natjecatelje su na ovom turniru vodile trenerice Ivana Lambaša i  Nives Radić. Slijedeći vikend članovi taekwondo kluba Juraj Dalmatinac nastupaju na otvorenom turniru u zadarskim Jazinama.

 

 

  Objavljeno: 12.06.2017, 08:37h