Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Terraneo 2012

Terraneo 2012

 

 

"The xx, Friendly Fires, The Horrors, DIgitalism (live), The Ting Tings, The Notwist, Swans, Anna Calvi, The Very Best, Future Islands, Elemental, Dječaci, Golem i Gatuzo!", prva su imena najavljena za Terraneo 2012. Glavni dio glazbenog programa drugog izdanja festivala Terraneo 2012. održat će se od 7. do 9. kolovoza u bivšoj vojarni Bribirski knezovi u Šibeniku.

Ovogodišnji glazbeni program ponovno će uključivati nekoliko pozornica na otvorenom, ali i u zatvorenim prostorima vojarne.

Nakon prošlogodišnjeg Terranea koji je imao više od 30.000 posjetitelja ove bi godine taj ekološki i glazbeni festival trebao ostvariti čvršću vezu sa Šibenikom. Među ostalim, Terraneo se promovira sloganom Tjedan u Šibeniku, jer "festival ne čine samo 3 dana odlične glazbe, već cijeli tjedan nezaboravnog ljetovanja i zabave u Šibeniku, u festivalskom kampu unutar same lokacije, gdje će posjetitelji moći uživati od 6 do 10. kolovoza 2012", najavljuju organizatori Žednouhi koncerti i Artim produkcija.

Te su dvije tvrtke u Šibeniku osnovale i poduzeće, preko kojeg obavljaju cijelo poslovanje festivala, kako bi se na neki način odužili sredini u kojoj organiziraju festival. Grad Šibenik, inače, smatra Terraneo jednim od važnijih brendova grada.

  Objavljeno: 29.02.2012, 00:00h